به گزارش روابط عمومی، شرکت فولاد اکسین خوزستان از سوی سازمان ملی حفاظت محیط زیست به عنوان واحد صنعتی سبز در سطح ملی انتخاب و تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی، شرکت فولاد اکسین خوزستان از سوی سازمان ملی حفاظت محیط زیست به عنوان واحد صنعتی سبز در سطح ملی انتخاب و تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی، شرکت فولاد اکسین خوزستان از سوی سازمان ملی حفاظت محیط زیست به عنوان واحد صنعتی سبز در سطح ملی انتخاب و تقدیر شد.محمدجواد اشرفی مدیر کل اداره حفاظت محیط زیست استان خوزستان طی نامه ای به مدیر عامل این شرکت ضمن معرفی اکسین به عنوان واحد صنعتی سبز ملی در این باره نوشت: انجام فعالیت ها و اقدامات قابل تقدیر شرکت فولاد اکسین خوزستان در سال 1399 موجب شد تا در بیست و دومین همایش ملی واحدهای صنعتی معدنی و خدماتی سبز به عنوان واحد صنعتی سبز در سطح ملی انتخاب شود.
امین ابراهیمی مدیر عامل فولاد اکسین خوزستان نیز در این خصوص گفت: توجه به حفاظت از محیط زیست یک رسالت بسیار مهم می باشد که همواره به دوش همگان علی الخصوص شرکت های تولیدی بوده که خوشبختانه مورد توجه قرار گرفته است.
مهندس ابراهیمی افزود: از آنجاکه تکنولوژی بکار رفته در مجموعه اکسین در زمره برترین تکنولوژی های صنعت فولاد بوده و بلحاظ زیست محیطی نیز آلودگی در بر ندارد، توجه به نگهداشت این سرمایه ملی همواره مورد توجه مدیران این شرکت بوده است.
کريم ثابتي مدير HSE شرکت نیز ، ضمن تبریک به خانواده بزرگ فولاد اکسین خوزستان گفت: شرکت فولاد اکسین خوزستان برای دومین سال پیاپی موفق به اخذ تندیس سیمین صنعت سبز ملی گردید.
وی ادامه داد: هر ساله سازمان حفاظت محيط زيست در يک ارزيابي جامع تمام شرکتها و صنايع کشور را با احتساب سنجش شاخص هاي زيست محيطي و بررسي عملکرد زيست محيطي، مورد مميزي قرار مي دهد.
مهندس ثابتی افزود: شرکت فولاد اکسين خوزستان، حفاظت از محيط زيست را همواره از اهم اهداف متعالي سازماني خود برگزيده که در اين راستا اقدام به طرح ريزي و جاري سازي ساختارهاي حفاظت از محيط زيست نموده که اهم آن به شرح زیر می باشد:
۱-پياده سازي فرايندهاي استاندارد بين المللي محيط زيست (ISO14001:2015)
۲-جاري سازي برنامه هاي پايش عملياتي از آلاينده هاي زيست محيطي بصورت مکانیزه و میدانی
۳- ايجاد ساختارهاي ارزيابي و مديريت ريسک هاي زيست محيطي با هدف حذف و کمينه سازي پتانسيل هاي آسيب به محيط زيست
۴- حذف چشمه هاي توليد آلودگي پساب در مبدا، با احداث و بهره برداري از دو ساختار مکانيزه چربي گير در فرايند کارخانه
۵- بهره برداري از سوخت سبک گاز طبيعي در کوره هاي عملياتي کارخانه با استقرار ساختارهاي تنظيم و کاهش دما در جهت کمينه سازي آلاينده هاي کربني
۶- پياده سازي فرايند ارزيابي چرخه حيات محصول (LCA)
۷- برنامه ريزي و مديريت پسماندها با هدف تبديل پسماند به محصولات داراي ارزش اقتصادي
۸- توسعه فضاي سبز مشجر به ميزان 16 هکتار با هدف تلطيف هواي محيطي
۹- تعامل با دانشگاه و مناطق محروم درانتقال و توسعه فرهنگ حفاظت از محيط زيست
۱۰-ايجاد رويکردهاي بهينه سازي در مصارف انرژي و در پي آن استقرار سيستم بين المللي مديريت انرژي (ISO50001)
۱۱- بهينه سازي و بهره برداري از ساختارهاي بازچرخاني آب در فرايند کارخانه
نظرات