شرکت فولاد اکسین خوزستان > اخبار آموزش > دوره آموزشی آشپزی صنعتی برای همکاران بخش آشپزخانه برگزار شد
12 مهر 1394
کد خبر: 3631

دوره آموزشی آشپزی صنعتی با هدف بهینه سازی در مصرف مواد اولیه و کاهش دور ریز مواد غذایی، کاهش نیروی انسانی، ایمنی و بهداشت در غذای تولیدی آشپزخانه و همچنین افزایش کیفیت غذا برای طبخ در مقیاس انبوه برای همکاران بخش آشپزخانه برگزار شد.

دوره آموزشی آشپزی صنعتی با هدف بهینه سازی در مصرف مواد اولیه و کاهش دور ریز مواد غذایی، کاهش نیروی انسانی، ایمنی و بهداشت در غذای تولیدی آشپزخانه و همچنین افزایش کیفیت غذا برای طبخ در مقیاس انبوه برای همکاران بخش آشپزخانه برگزار شد.

لازم بذکر است مدرس این دوره دکتر سیروس سوسنی (دارای مدرک  M.A در رشته کیترینگ از دانشگاه آمریکا) بودند و محتوای این دوره  که بصورت تئوری و عملی برگزار می گردید موارد ذیل بود:
1- دقت بیشتر و رعایت استاندردها
2- رعایت دما و زمان هنگام پخت
3- روشهای اصولی و تکنیک های پخت
4- بهداشت فردی و محیطی
5- پخت غذا با رعایت اصول بهداشتی
6- نگهداری صحیح مواد غذایی و مراقبت از آنان
7- حفظ ارزش غذایی مواد
8- انبارداری
9- آماده سازی
10- روش های پخت، پرسیون و سرو
 

نظرات

آخرین اخبار